Omleiding voor bezoekers in de Zwinduinen en -polders

Omleiding voor bezoekers in de Zwinduinen en -polders

Natuur en Bos van de Vlaamse overheid start op maandag 30 september met de werken aan enkele fiets- en wandelpaden in de Zwinduinen en -polders in Knokke-Heist. Tijdens de werken worden de paden plaatselijk verhoogd en heraangelegd om wateroverlast te vermijden.

Als gevolg van deze ingrepen zal een bepaald traject tijdelijk slechts beperkt toegankelijk zijn. Bezoekers kunnen de omleidingen en aangepaste toegankelijkheid terugvinden op het plan. Een gedeelte van de werkzone blijft open voor bezoekers, eventueel met de fiets aan de hand. Ze kunnen gebruik maken van het ruiterpad, waarop tijdens de werken geen ruiters mogen rijden. 

De omleiding is aangeduid op het plan. De werken zullen vanaf de start maximaal dertig werkdagen duren. 

Natuur en Bos verontschuldigt zich voor het tijdelijke ongemak. Alvast bedankt voor uw begrip.
 

Contacteer ons
Kris Lesage Terreinbeheer Natuur en Bos
Kris Lesage Terreinbeheer Natuur en Bos
Over Natuur en Bos

Natuur en Bos van de Vlaamse overheid, werkt elke dag aan het behoud, de bescherming en de ontwikkeling van natuurgebieden, bossen en parken.

Onder het motto ‘Meer, beter en samen', werkt Natuur en Bos samen met veel verschillende partners en creëert zo een groter draagvlak voor natuur. De deur staat open voor iedereen: van een grote multinational die bomen wil planten tot een lokale jeugdbeweging die in een stukje natuur wil kamperen. 

Natuur en Bos is de grootste groenbezitter in Vlaanderen. Het beheert 42.300 hectare eigen bossen, natuurgebieden en domeinen. Aangezien Natuur en Bos ook anderen helpt bij het beheren van anderen hun domeinen, beheert Natuur en Bos in totaal zo'n 80.000 hectare bos of natuurgebied.