Behaal de titel van Laureaat van de Arbeid

Behaal de titel van Laureaat van de Arbeid

Voor Natuur en Bos is kwaliteit en expertise een hoog goed. We ondersteunen dan ook graag initiatieven in dit verband. Daarom verspreidt Natuur en Bos deze oproep van het Koninklijk Instituut der elite van de arbeid, of kortweg KIEA. Het KIEA wil samen met partners uit de werkgevers- en werknemersorganisaties en bevoegde overheden al wie investeert in zijn beroep officieel huldigen.

Ben je op zoek naar een meer dan gewone erkenning voor je dagelijkse inzet in de brede sector die met hout heeft te maken? En dat geldt niet alleen voor de terreinwerkers. Ook administratieve inzet binnen de sector kan worden beloond. Het behalen van de titel van Laureaat van de Arbeid en een van de labels die het KIEA voorstelt, bevestigt immers de kwaliteit van je werk, benadrukt jouw talent en inzet voor jouw beroep en geeft een meerwaarde aan je loopbaan en je organisatie. Kortom, het is een titel waar je best trots op mag zijn en een teken van je kwaliteiten die een voorbeeld voor je collega’s kunnen zijn.

Geïnteresseerd. Neem gauw een kijkje op https://iret-kiea.be/procedures/hout-sector/?lang=nl.

Inschrijven en deelnemen kan tot 15 oktober 2019. In de loop van januari/februari worden de winnaars bekendgemaakt. KIEA organiseert een huldigingsceremonie rond het einde van de maart 2020 (onder voorbehoud).

hout
Contacteer ons
Over Natuur en Bos

Natuur en Bos van de Vlaamse overheid koestert, beschermt en ontwikkelt ruim 90.000 hectare aan natuurgebieden, bossen en parken in Vlaanderen.

Waardevolle natuurprojecten? Daar zet Natuur en Bos graag mee de schouders onder, met financiële steun én vakmanschap. Van het planten van je eigen bos, over initiatieven die streven naar een hogere natuurkwaliteit, tot verbindende projecten voor toegankelijke natuur in je buurt. Onder het motto ‘meer, beter en samen' creëert Natuur en Bos met diverse partners een groter draagvlak voor natuur.

Van Europese topnatuur op onbetreden plekken tot bescheiden natuurpareltjes vlak bij je voordeur: in de meer dan 300 natuurgebieden van Natuur en Bos valt altijd iets te beleven. Leef je uit op multimovepaden en natuurlopen, ravot in de speelzones, voel je zen in de natuuroases of spot unieke dieren vanaf de uitkijkplatformen.

Welkom in de Vlaamse natuur!