Behaal de titel van Laureaat van de Arbeid

Behaal de titel van Laureaat van de Arbeid

Voor Natuur en Bos is kwaliteit en expertise een hoog goed. We ondersteunen dan ook graag initiatieven in dit verband. Daarom verspreidt Natuur en Bos deze oproep van het Koninklijk Instituut der elite van de arbeid, of kortweg KIEA. Het KIEA wil samen met partners uit de werkgevers- en werknemersorganisaties en bevoegde overheden al wie investeert in zijn beroep officieel huldigen.

Ben je op zoek naar een meer dan gewone erkenning voor je dagelijkse inzet in de brede sector die met hout heeft te maken? En dat geldt niet alleen voor de terreinwerkers. Ook administratieve inzet binnen de sector kan worden beloond. Het behalen van de titel van Laureaat van de Arbeid en een van de labels die het KIEA voorstelt, bevestigt immers de kwaliteit van je werk, benadrukt jouw talent en inzet voor jouw beroep en geeft een meerwaarde aan je loopbaan en je organisatie. Kortom, het is een titel waar je best trots op mag zijn en een teken van je kwaliteiten die een voorbeeld voor je collega’s kunnen zijn.

Geïnteresseerd. Neem gauw een kijkje op https://iret-kiea.be/procedures/hout-sector/?lang=nl.

Inschrijven en deelnemen kan tot 15 oktober 2019. In de loop van januari/februari worden de winnaars bekendgemaakt. KIEA organiseert een huldigingsceremonie rond het einde van de maart 2020 (onder voorbehoud).

hout
Contacteer ons
Over Natuur en Bos

Natuur en Bos van de Vlaamse overheid, werkt elke dag aan het behoud, de bescherming en de ontwikkeling van natuurgebieden, bossen en parken.

Onder het motto ‘Meer, beter en samen', werkt Natuur en Bos samen met veel verschillende partners en creëert zo een groter draagvlak voor natuur. De deur staat open voor iedereen: van een grote multinational die bomen wil planten tot een lokale jeugdbeweging die in een stukje natuur wil kamperen. 

Natuur en Bos is de grootste groenbezitter in Vlaanderen. Het beheert 42.300 hectare eigen bossen, natuurgebieden en domeinen. Aangezien Natuur en Bos ook anderen helpt bij het beheren van anderen hun domeinen, beheert Natuur en Bos in totaal zo'n 80.000 hectare bos of natuurgebied.